top of page

Mr. Sfeerbeheer

Vibes speak louder than words

357C5801-17F7-459B-8FED-C1C1FF05E5DE.JPG
PHOTO-2022-11-28-22-38-03.jpg

Wat is een feest zonder sfeer? Mr. Sfeerbeheer biedt het complete plaatje voor jouw evenement. Direct vanaf het begin betrokken bij de ontwikkelingen van jouw feestavond. Een kennismakingsgesprek, locatie bezoek, misschien een openingsdans op maat? Want jullie feest, dat moet er natuurlijk één worden voor in de boeken! 

Biografie

 

De Utrechtse Guido van Doorn zag in 1995 het levenslicht. Sindsdien is deze allround DJ non-stop in aanraking met muziek.

 

Na een 5 jaar durende musical carrière op jonge leeftijd, leverde Guido het theater in voor zijn eerste optreden als DJ tijdens het lokale buurtfeest. Klassen- en schoolfeesten volgde, én hij kreeg zijn eerste baan als technisch op- en afbouw medewerker bij een entertainment bureau in de buurt. Guido ging mee met de professionals, om kennis op te doen. Sindsdien is hij zwaar verslaafd aan het vermaken van mensen en het vak als DJ. 

 

Na veel draaien in het voorprogramma van DJ's en oefenen met de professionals, volgde optredens in clubs, op bruiloften, gala’s, jubilea's, studenten- en hockeyfeesten. Dit bracht hem bij inmiddels vaste locaties, event bureaus en enkele internationale opdrachten. Ook heeft hij op het podium gestaan in samenwerking met verschillende bekende artiesten.

Guido heeft een enorme passie voor alle soorten muziek en vindt het fantastisch de sfeer aan te voelen op de dansvloer, mensen energie te geven en het alle generaties naar hun zin te maken. Daarbij ook naar mensen te luisteren als ze verzoekjes hebben en zelfs dat ene speciale plaatje voor opa of oma in de collectie te hebben.

174855.png
IMG_0313.png

Een artiest, DJ of show nodig voor jouw feest, bruiloft of evenement ?

Bij Festin ben je aan het goede adres.

bottom of page